Хотел Александрија

ПОВЕЌЕ ОД МЕСТО ЗА ПРЕСТОЈ

Престојувај
Вечерај
Релаксирај се

Доживеј го Луксузот

Дојдете во Охрид и почувствувајте го пулсот на длабоките наслаги од времето, фатени во постојаната игра на езерото што ви ја дава погледот од нашиот хотел. Лоцирани сме во строгиот центар на градот, на само 5 метри од брегот, на едно од најубавите природни езера на планетата Земја – Охридското езеро.

Погледот од нашите соби ќе ве направи да се чувствувате како дел од духот на традицијата, дел од градот, од срцевината. Убавината и удобноста на собите, хотелскиот амбиент, неговиот интериер и екстериер ќе направат да се вратите пак.

Хотел Александрија

Коста Абраш б.б. 6000 Охрид, Р. Македонија

24/7 Рецепција на располагање

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861
info@hotelaleksandrija.com

Сместување и Појадок за секој гостин

Мини бар во секоја соба

Климатизација

Интернет и Кабелска ТВ

~

Сеф на располагање

Директна телефонска линија

24/7 Рецепција на располагање

Луксузен Апартман

Луксузна Двокреветна соба

Уживајте во Нашите Услуги

Нашите соби и луксузниот апартман се предизвик за секој гостин, бидејќи самите гости кога заминуваат со насмеани лица наговестуваат за нивниот прекрасен престој и задоволство. Недалеку од хотелот е музејот на град Охрид што ќе ви ја прераскаже целата историја на древните народи.

Добредојдовте во Нашиот

Ресторан и Бар

Сместување и Појадок

Ние нудиме вкусен појадок за секој гостин во нашиот хотел.

Незаборавна Вечера

Нашиот ресторан е прекрасно место со поглед кон езерото, идеално за вашата интимна вечера.

Искуство кое Никогаш Нема да го Заборавите

Волшебно чуство на мир протекува низ сите сетила, создавајќи ја прекрасната слика во видикот. Ќе го фатите шумот во летот на галебите и секоја капка од водите езерски во кој блескоти бисерот охридски создаван од солзите на мистериозната Лихнида чие дело е Охридското Езеро, како најбесценет бисер на светското богатство што донесува неповторлива возбуда и незаборавно доживување.

Уживајте во своето утринско кафе на нашата

Тераса со Поглед кон Езерото

Резервирај Сега

Резервирајте директно со праќање на електронска пошта

Резервирајте Преку booking.com

Адреса

Коста Абраш б.б. 6000 Охрид, Р. Македонија

Телефон

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861