Престојувај во

Двокреветни Соби

Резервирај Сега

Располагаме 13 Луксузни Двокреветни соби

Престојувај во

Луксузен Апартман

Резервирај Сега

Располагаме со 1 Делукс апартман

Резервирај Сега

Резервирајте директно со праќање на електронска пошта.

Резервирајте Преку booking.com

Адреса

Коста Абраш б.б 6000, Охрид, Р. Македонија

Телефон

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861