Вечерајте во

Нашиот Ресторан

Резервирај Сега

Уживајте во нашата

Вкусна Храна

Резервирај Сега

Резервирај Сега

Резервирајте директно со праќање на електронска пошта

Резервирајте Преку booking.com

Адреса

Коста Абраш б.б 6000, Охрид, Р. Македонија

Телефон

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861