Lexo më shumë

Për ne

Përse të qëndroni te hoteli jonë?

____

Ju do i ndërgjoni psherëtimat të vetë Lihnidës kur lot për lot dhe perla e krijon Liqenin dhe e mbyll në ujë sekretin e përjetshëm të pushtetit të bukurisë. Atë do e shihni prej te gjitha dhomat, prej të gjitha dritaret të hotelit të cila permes perlave të syrit e shohin Liqenin dhe ai mbrapsht përmes tyre e ledhaton shpirtin tuaj me qetësi të thellë dhe emocion drithës.Gjithë atë bukuri e përjetoni këtu, në ambientin e hotelit, në enterierin dhe eksterierin e tij, në shpirtin që i ja jep Ohri me bazarin e tij të vjetër e të pasur afër tij, arkitektura të mrekullueshme nga kohët e lashta, botimet e kishave monumentale për të cilat flasin shekujt. Në këngën e zoografit, mjeshtri i madh dhe i palodhur i pikturës së freskave dhe tingujt e mrekullueshëm nga gdhendja e gdhendësit mbi pemë ,pllakat madhështore të relieveve përgjatë arkitekturës së kishës së Ohrit.

Ajo është ëndërr dhe ëndrra juaj është realitet sepse ju e zotroni atë, i admironi bukuritë, e kompletojnë ata shpirtin tuaj dhe e kompletojnë kohën tuaj me kujtime të paharrueshme që zgjasin tërë jetën.. Ndjeni sesi Liqeni e përskat shpirtin tuaj në apartamentet luksoze të cilat i zotron hoteli, në ndenjësat franceze keni ndjesi sikur ju lëkundin valët në një dremitje magjepsëse.Pak më lart është Muzeu i qytetit të Ohrit që do ua rrëfej gjithë historinë e popujve të lashtë, ndërtues dhe luftëtarë.

Kalaja e Samuilit si dëshmi e kohës së trazuar.Deri tek ju mbërrin zëri i 3,500 studentëve të Univerzitetit të madh të çudibërësit Kliment ,në ushtrime ata e përshkruajnë fjalën e Zotit dhe kjo pëshpëritje po ju afrohet duke udhëtuar gjatë gjithë mijëvjeçarit për të zbuluar sekretet e mëdha të shkrim-leximit sllav që flakeshin nga shkëndija në flakë në Ohër në mënyrë që të ngrejë popujt sllave dhe të japë një kontribut të madh në shtëpinë botërore të mençurisë.

Ohri i mirëpret ngjarjet kulturore gjatë gjithë vitit, nga të cilat do të ndjeni traditën mijëvjeçare të përvojave të paharrueshme.

Dhomë luksoze me dy krevate

Apartament luksoz

Restorant dhe Bar

Stafi

Rezervoni Tani

Rezervoni direkt duke dërguar një e–mail

Rezervoni nëpermjet booking.com

Address

Kosta Abras b.b 6000, Ohrid, R. Macedonia

Telefon

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861