Контакт

Адреса

Коста Абраш б.б 6000, Охрид, Р. Македонија

Телефон

+389 (0) 46 258 860

Електронска Пошта

info@hotelinternational.com

Испратете ни Порака

Резервирај Сега

Резервирајте директно со праќање на електронска пошта

Резервирајте Преку booking.com

Адреса

Коста Абраш б.б 6000, Охрид, Р. Македонија

Телефон

+389 (0) 46 258 860
+389 (0) 46 258 861